Tamplarie PVC, aluminiu si lemn stratificat in Campulung

Tamplarie PVC de calitate, la preturi accesibile

Probabil deja stiti ca tamplaria din PVC cu geam termopan este alegerea perfecta pentru confortul termic si fonic al locuintei sau cladirii dumneavoastra. Suntem totodata de parere ca stiti ca pentru a face o investitie eficienta si rezistenta in timp, trebuie sa tineti cont de provenienta si tipul materialului folosit la realizarea tamplariei din PVC si aluminiu, precum si de modul de montare. Astfel ca, pentru a asigura calitatea lucrarilor si implicit satisfactia clientilor, societatea noastra acorda o importanta deosebita calitatii tamplariei, investind continuu in tehnologie si utilaje de ultima generatie.

Toate produsele trec printr-un sistem riguros de control al calitatii, pentru a realiza produse finale de inalta calitate, astfel satisfacand nevoile clientilor.
tamplarie-pvc

Tamplaria din PVC ofera o foarte buna izolare termica 

Izolarea termica este unul din marile avantaje ale tamplariei din PVC, asigurand astfel un grad ridicat de confort.

Condensul

In urma unor experimente efectuate asupra tamplariei din PVC, s-a constatat o diferenta mare de temperatura la interiorul si exteriorul profilului (aceasta este o consecinta directa a bunei izolari termice a materialului) In cazul tamplariei din PVC (PVC-ul este un material cald deoarece are coeficientul de conductivitate termica mic) temperatura la exterior este mai mica decat temperatura din interiorul camerelor profilului, iar aerul cuprins in camerele profilului are o temperatura mai mare decat temperatura intre foile de geam, de aceea in interiorul camerelor profilului nu se va forma condens.

Imbinarea profilelor

Tamplaria din PVC dispune de o imbinarea la colturi ce se realizeaza prin termosudura care asigura etanseitatea la apa, impiedica patrunderea aerului si confera rezistenta mare ferestrei.

Tamplaria din aluminiuprofil-fereastra-tamplarie-aluminiu

Izolarea termica

In cazul tamplariei din aluminiu (aluminiul este un material rece, care are coeficientul de conductivitate termica mare) temperatura la exteriorul profilului este aproape egala cu temperatura la interiorul profilului. Pentru a rupe termic fluxul de temperatura, in interiorul profilului de aluminiu se pune o fibra de carbon, care are o conductivitate termica mica. Datorita pretului ridicat al aceastei fibre de carbon, pretul tamplariei de aluminiu ajunge de multe ori sa depaseasca pretul tamplariei din PVC.

Condensul

In cazul profilelor din aluminiu, este absolut necesara existenta fibrei de carbon in interiorul profilului pentru a nu se forma condes. Explicatia este simpla: temperatura la exteriorul profilului este aproape egala cu temperatura pe profil in interiorul locuintei, deci aerul cuprins in camerele profilului va avea o temperatura mai mica decat temperatura aerului cuprins intre foile de geam si astfel se formeaza condensul.

Imbinarea profilelor

Imbinarea tamplariei din aluminiu se realizeaza prin nituire.

Durabilitate in timp

Tamplaria din aluminiu este superioara tamplariei PVC  in ceea ce priveste durata de viata. Aceasta rezista mai mult decat PVC-ul, care, in conditii normale de exploatare rezista aproximativ 25 de ani.