Reparatii electrocasnice Arges

Aparatele electrocasnice sunt cele care ne fac viata mai frumoasa. Tocmai de aceea avem nevoie de reparatii electrocasnice atunci cand se strica pentru ca nu putem sa ne descurcam fara ele.

Unele dintre aceste aparate sunt ieftine dar performanta si durata lor de viata sunt mult mai mici comparativ cu aparatele mai scumpe. Sunt si aparate care au preturi foarte mari si despre care se presupune ca nu sunt doar rezistente si vin la pachet  cu o serie de functii care pot sa transforme treburile casnice in joaca.

Un aspect foarte important de care este bine sa tineti cont in momentul in care alegeti fierul de calcat este tipul de talpa. Talpa din ceramica e cea mai rezistenta. Sunt si astfel de aparate care au talpa din teflon, mai putin rezistenta la zgarieturi, din ultragliss care aluneca foarte usor pe haine sau din inox, utilizat pentru produsele ieftine.

Reparatii electrocasnice Arges

Cel mai important aspect care are legatura cu talpa fierului de calcat este siguranta faptului ca nu se lipeste de haine.

Calitatea functiei de aburi e si ea foarte importanta. Atunci cand alegeti un fier de calcat, va recomandam sa va asigurati ca gaurile din talpa sunt dispuse pe toata suprafata sa. In plus, un fier de calcat de calitate va trebui sa aiba un debit de aburi de 35-50 de grame pe minut.

Si puterea fierului de calcat este importanta in special pentru durata la care temperatura talpii ajunge la valoarea maxima. Pe piata exista si fiare de calcat care au o putere care variaza inte 1000 W si 3200 W.

Fiarele de calcat cu o putere mai mare de 2200 W sunt considerate foarte puternice si foarte eficiente conform expertilor.

Prin urmare un fier de calcat bun trebuie sa fie definit prin combinatia optima dintre putere, debit de abur si calitatea talpii dar si alte functii cum ar fi setarile de temperatura si functia automata de decalcificare.

Atunci cand vreti sa cumparati o masina de spalat trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte foarte importane. Alegeti o masina de spalat care incalzeste doar apa de care are nevoie. Cumparati un model cu cat mai multe rotatii pe minut, care e mai eficient din punct de vedere energetic. In plus, alegeti o masina de spalat care consuma cat mai putina apa la o spalare.

Pentru un consum cat mai mic de energie, alegeti o masina de spalat de clasa A+++ si luati in calcul si capacitatea de incarcare.

Partajează acest conținut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *