Cauti un specialist in reparatrea sistemelor de aer conditionat in Campulung si in imprejurimi?

igienizare-filtre-aer-conditionat Cauti un specialist in reparatrea sistemelor de aer conditionat in Campulung si in imprejurimi?

Montaj instalatii de aer conditionat in locuinte

Service Cold va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in Campulung si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat.

Echipa specializata pe reparatii pentru aparatele de aer condtitionat este formata din cei mai buni tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de climatizare, dumneavoastra beneficiind de solutii rapide, eficiente si complete.

Reparatii si incarcare cu freon pentru instalatii de aer conditionat auto

De asemenea, Service Cold verifica, repara si incarca cu freon sistemele de climatizare sau aer conditionat pentru cela mai cunoscute marci de autoturisme, auto utilitare sau vehicule cargo frigorifice. Experienta indelungata precum si numarul mare de lucrari realizate ne recomanda drept o alegere excelenta.

Indiferent care este situatia cu care te confrunti in domeniul instalatiilor cu aer conditionat, iti stam cu placere la dispozitie pentru solicitari pe raza orasului Campulung si in imprejurimi.