Plase tantari Arges

Stim despre plasa de tantari ca poate sa fie aplicata pe exteriorul tamplariei, la ferestre si la usi din pvc, aluminiu si lemn stratificat, lemn si chiar fier. Plasele de tantari sunt facute folosind o plasa sita fina din fibre de sticla care permite patrunderea aerului si a luminii iar cadrul este din aluminiu vopsit in camp electrostatic la culoarea dorita. Plasele de tantari nu implica si modificari ale ramelor ferestrelor si sunt rezistente si la actiunea factorilor climaterici. Plasa are ochiuri fine cu rezistenta foarte mare la rupere si la imbatranire. Fixarea se va face cu sisteme de inchidere fiabile, actionate din interior si cu un maner care are un design placut. In sezonul rece plasa de tipul cadru poate sa fie demontata usor si remontata in sezonul cald.

Plase tantari Arges

Nu trebuie sa va ingrijorati in momentul in care plasa de insecte sau de tantari se strica. Noi va recomandam plase de tantari de o foarte buna calitate, putand sa va punem la dispozitie si toate elementele necesare la preturi care sunt mereu rezonabile in asa fel incat, avand tot ceea ce va trebuie, puteti chiar sa va reparati singuri plasele de tantari sau daca doriti echipele noastre de profesionisti pot sa faca reparatiile plasei si sa va scape astfel de achizitia unor plase noi. In tot cazul, daca tineti cont de faptul ca plasele de tantari nu sunt scumpe atunci ramane la alegerea dumneavoastra daca veti cumpara plase noi sau o veti repara pe cea veche.

Intampinati anumte probleme referitoare la modul de functionare al tamplariei de aluminiu sau din PVC a plaselor de tantari, sau a usilor de termopan facute de alte firme? Acum, cu ajutorul nostru puteti sa va rezolvati toate problemele acestea. Va oferim solutii complete de reparatii plase de tantari, inlocuire piese, balamale, rame si alte mecanisme, reparatii plase de tantari si termopane.

Nu trebuie sa va faceti griji atunci cand plasa voastra de tantari si anumite componente ale sale se strica. Noi va punem la dispozitie toate elementele la preturi rezonabile pentru a putea sa va reparati singuri plasa de tantari sau, daca vreti, echipa noastra poate sa faca reparatiile pentru plasa de tantari in locul vostru, scapand in felul acesta de cumpararea unei noi plase.

In timpul iernii va recomandam sa tineti plasa de tantari de tip rulou ridicata in carcasa dupa ce in prealabil plasa a fost curatata. Nu demontati plasele de tip rulou de pe tamplarie in perioada in care nu le utilizati. Plasele de tantari de tipul rulou sunt actionate cu ajutorul unor arcuri si cu ajutorul snurului. Ele au rolul de a ridica sau cobora plasa de tantari si se pastreaza la interior.

Partajează acest conținut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *