Lemn stratificat Arges

Lemnul este usor de fabricat in aproape orice forma si dimensiune. Ofera rezistenta foarte mare raportat la greutatea lor, fata de alte materiale. Ce material e mai simplu de intretinut in orice climat decat lemnul si care este campionul naturii la izolatii? Ce materiale sunt singurele resurse pentru constructii care pot sa fie reinnoite?

Daca nu ati ghicit raspunsul pana acum, pentru toate intrebarile de mai sus, raspunsul este evident, lemnul.

Valorile cele mai vizibile ale lemnului consta in frumusete, caldura si stil. Lemnul va da casei si un aspect dramatic si captivant. In sondaje, arhitectii si designerii par ca prefera lemnul pentru podele, pereti si mai ales pentru usi si ferestre.  Ferestrele si usile de lemn stratificat dau mai multe avantaje decat materialele artificiale care au aparut in ultima vreme.

Lemn stratificat Arges

Mai intai de toate, lemnul ofera izolatie, metalele sunt recunoscute ca fiind conductori de caldura. Lemnul este de 400 de ori mai eficient ca in izolatie decat otelul si de 1800 de ori mai eficient decat aluminiul.

Eficienta lor energetica este numele mijlociu al lemnului. Usile bine fabricate combinate cu un kit de intretinere dau cea mai buna posibila bariera contra frigului si a caldurii. Ferestrele din prezent cu geam termopan dau cea mai buna solutie pentru izolarea casei voastre.

Lemnul prin natura sa absoarbe sunetul si ferestrele de lemn impiedica zgomotele sa intre si sa iasa din incapere.

Pe de alta parte, lemnul nu se deformeaza si permite ferestrelor si usilor sa se deschida mai usor, lucru foarte important mai ales in cazul urgentelor. Lemnul este cel mai ecologic material fata de restul materialelor utilizate in industria din prezent. Comparativ cu otelul, aluminiul si PVC-ul lemnul reprezinta o sursa complet regenerabila.

Ferestrele si usile de lemn se monteaza usor. Ele au o durata lunga de viata si nu ruginesc, nu se corodeaza, indiferent de conditiile de mediu. Pot sa fie curatate prin spalare si daca e necesar si prin refinisare. Mai mult, tratamentele moderne care exista in prezent ofera o durata de viata mai mare lemnului.

Share this content:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *