Firme termopane Arges

Pentru ca ferestrele dumneavoastra sa aiba o durata de viata mare noi va sfatuim urmatoarele.

Pentru a curata profilele de fereastra se utilizeaza curatatori casnici cu actiune blanda cum ar fi detergentul lichid pentru spalarea vaselor, dar care sa nu contina solventi. Nu se folosesc niciodata pentru a curata, prafurile abrazive ori diluantul.

Intretinerea feroneriei: deoarece ferestrele au fost echipate cu feronerie foarte buna si intretinerea lor se face foarte simplu de catre dumneavoastra. Va recomandam sa verificati macar o data pe an cat de uzate sunt partile componente mobile ale sistemului de feronerie, elementele de inchidere si ciupercile de blocare si de asemenea sa gresati foarfeca oscilobatanta si coltarele cu vaselina tehnica.

Firme termopane Arges

Atentie, nu plasati niciodata un obstacol in zona de deschidere existenta intre rama si cercevea si evitati orice incarcare suplimentara pe cercevea. Nu presati cerceveaua peste glafurile laterale. In zona dintre cercevea si rama exista si pericolul ranirii prin prinderea partilor corpului.

Aerisirea corecta a camerei este importanta. Umiditatea din camera creste permanent prin ceea ce elibereaza oamenii in mod constant, dar si  prin gatit, aburi de la baie, etc. Daca nu exista o aerisire regulata sau exista o aerisire care se face in mod incorect atunci cu siguranta se va dezvolta si condens pe geamuri sau mucegai si asta cauzeaza serioase probleme de sanatate.

Aerisirea incrucisata este importanta si ea. Se vor deschide usile si ferestrele dintr-o camera in mod complet. Ulterior este recomandat sa realizate de 3-4 ori pe zi aerisirea in perioada lunilor de iarna.

Aerisirea soc este un alt tip de aerisire. Se deschid complet ferestrele si se recomanda sa se faca de 3-4 ori pe zi in perioada de iarna.

Aerisirea constanta duce la pierderi de caldura inutile prin deschiderea oscilanta a ferestrei racindu-se foarte mult incaperea. Va recomandam sa nu inchideti niciodata complet caldura in perioadele in care nu va aflati in incapere. Racirea constanta si reincalzirea sunt mai scumpe decat mentinerea unei temperaturi medii mai joase. Verificati si umiditatea utilizand un higrometru. Nivelul de umiditate din casa nu are voie sa fie mai mare de 65 de procente. Valorile pentru umiditati mai mici de 45 de procente sunt daunatoare pentru sanatate. Tineti usile dintre camere inchise pentru ca temperatura este diferita in ele.

Partajează acest conținut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *