Balustrade de inox Arges

Balustradele din fier forjat ofera prin structura un aspect antic. Intretinerea lor nu este deloc costisitoare si tot ce au nevoie este un strat bun de vopsea si curatarea regulata pentru a le pastra ca noi.

Singurul dezavantaj este tocmai faptul ca nu e usor de reparat si prin urmare o data ce se rupe singura optiune este inlocuirea completa pentru ca sudarea este dificila.

Balustrade de inox Arges

Balustradele sunt in general plasate in case si in cladiri oferind un obiect sigur, garantat sa redea o calatorie in sus si in jos pe scari. Inoxul este o alegere mult mai populara pentru a confectiona balustrade deoarece este si foarte durabil, neutru pentru a se potrivi in orice design, si usor de curatat. Cheia unei balustrade din inox este de a gasi elemente care sa curete si sa dezinfecteze balustrada pentru ca multe obiecte intra in contact cu ea in mod regulat si astfel sunt transportati microbi si bacterii.

Materialele necesare pentru a curata balustrada sunt otetul, apa, sticluta de tip spray si o carpa moale.

Turnati portiuni egale de apa si de otet intr-o sticla care are si pulverizator.

Pulverizati soluia umezind usor carpa.

Stergeti balustrada din inox cu miscari de sus in jos, in linii lungi, asigurandu-va ca stergeti de asemenea si zona inferioara a balustradei din inox acolo unde varful degetelor ating adesea balustrada. Continuati sa pulverizati solutia si apoi stergeti balustrada pana in momentul in care toata casa este curatata. Pulverizati solutia proaspata de otet pe carpa la fiecare cateva minute.

Produsele din inox din spatiile interioare se face cu ajutorul unei carpe moi din microfibre, apa calda si sapun. Aceasta curatare trebuie sa fie urmata de o calitate corespunzatoare pentru a indeparta urmele de solutie.

Daca ati optat pentru un design modern si aveti balustrade de inox, suporturi pentru prosoape, instalatia dusului si alt mobilier din inox, orientati-va dupa solutiile speciale de curatat si de intretinut inoxul.

Lasati sa actioneze cateva minute apoi stergeti cu un prosop moale si uscat.

 

Partajează acest conținut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *